Δρ. Ηλίας Μεταξάς

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Γιατρός

Δρ. Ηλίας Μεταξάς MD
Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος

Ο Ηλίας Μεταξάς είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την ειδικότητά του στην Μαιευτική – Γυναικολογία πραγματοποίησε στην Πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Είναι συνεργάτης της μαιευτικής κλινικής ΜΗΤΕΡΑ από το 1992.  Ασχολείται με την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας τα τελευταία 15 χρόνια (πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας, σπερματέγχυση, IVF, κατάψυξη ωαρίων). Συνεργάζεται με το ΥΓΕΙΑ IVF ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ από την ίδρυση του.

Πεδία του κλινικού ενδιαφέροντος του αποτελούν επίσης η ενδοσκοπική χειρουργική (λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση), η γυναικολογική ενδοκρινολογία, η παθολογία τραχήλου/κολποσκόπηση και η κύηση υψηλού κινδύνου.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Υπερήχων στην Μαιευτική και Γυναικολογία και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Η Ομάδα μας

Μαντώ Τσακαλιάρη
Μαία

Η Μαντώ Τσακαλιάρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι μαία, απόφοιτη της Μαιευτικής Σχολής του Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθηνών. Από το 1996 αποτελεί μέλος της ομάδας και έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 2500 τοκετούς. Έχει πολυετή εμπειρία και εργάζεται ως μαία συνεργάτιδα του γιατρού. Η προσέγγιση των επιτόκων βασίζεται στις σύγχρονες μαιευτικές αντιλήψεις και στην πιστή τήρηση του κώδικα ηθικής δεοντολογίας, γνώσεις τις οποίες έχει αποκομίσει κατά την διάρκεια των σπουδών και των ετήσιων σεμιναρίων στα οποία συμμετέχει ενεργά μέχρι σήμερα.